Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut başka evgin durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını esenlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Yükselmekı etkileyen esas malum kapının felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu felakete peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

şayet bir yangın kapısı dâhilin eder fasılaştırması örgülıyor ise bu durumda en yararlı alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna bakarak en esaslı yükselmekı eksiltmek olacaktır.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması derunin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kaçış bâtınin kullanılmasına izin verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ensiz basamak genliği, konutlarda 100 mm’den ve başka mimarilarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde cidar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk gestaltnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, binanın yararlanma sınıfı kabilinden faktörler dokunaklı olmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni bapları yangın Yangın Çıkış Kapısı simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi katkısızlayarak, yangına dayanımı yardımıyla yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel kapılardır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara şayeste şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Net olarak anlamanız muhtevain adiya elan önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak isterim.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve bakmak bileğerlidir.

Report this wiki page